deelnemers aan het woord

DL na outreach Servië: "Ik wil meer oog hebben voor de 'zwakkeren' in de omgeving; een luisterend oor en dienende houding bieden. Wat ik in Servië kan doen zou ik in principe ook in België moeten kunnen."

WB na outreach Servië: "de hele outreach was een hoogtepunt, wat een prachtige mensen hebben we bezocht"

HDB na outreach Servië: "het geeft zo'n boost om dit te doen, het maakt me blij mijn talenten te kunnen inzetten. Wat ik in Servië deed wil ik ook in mijn eigen omgeving toepassen".

MS na outreach Bulgarije: "Ik heb een nog grotere behoefte erop uit te gaan, samen te werken met anderen, netwerken te vergroten, anderen te betrekken."

NL na outreach Bulgarije: "Toen ik thuis kwam, kon ik niets anders doen dan huilen: Hoe kan het nu dat wij hier alles hebben en de mensen in Bulgarije NIETS? Ik werd hier echt heel kwaad en verdrietig van en begon de dingen die ik heb veel meer te waarderen. Ik kan hier afstuderen, werken, mijn familie en vrienden zijn allemaal gezond, ik ben geliefd en in een veilige omgeving. Als ik één van de jongeren waar we mee werkten hoor via facebook maakt mijn hart een sprongetje van vreugde."

Servië 2019


Bulgarije 2018


Letland deelname